Web

Laat je ook online van je beste kant zien met de juiste vorm en uitstraling. Met professioneel webdesign en de juiste social media kanalen heb je krachtige tools om je doelgroep te bereiken. Wij bedenken, ontwerpen en bouwen de communicatiemiddelen die jij nodig hebt voor je digitale communicatie naar je nieuwe klanten.

bekijk hieronder onze liefde voor web.

Digitale communicatie, Webdesign & Wordpress

Digitale communicatie

Opvallende content nodig voor je social media-kanalen? Strakke webbanners nodig voor je nieuwe online reclamecampagne? Of is je e-mailnieuwsbrief toe aan een opfrisbeurt? Wij helpen je met het bedenken, vormgeven en realiseren van je digitale content om je online zichtbaarheid te vergroten.

Webdesign & Wordpress

Een frisse professionele website nodig? Wij bedenken, ontwerpen en bouwen met alle liefde je nieuwe landingspagina, blog of bedrijfswebsite, zodat je altijd zichtbaar bent voor je klanten. Wil je ook makkelijk en snel de content op je website beheren? Wij toveren webdesign om in krachtige en snelle Wordpress websites, zodat jij zonder poespas altijd je website kan updaten.

Onderhoud & hosting

Leuk, zo'n nieuwe website, maar bij je website online krijgen èn houden komt nog aardig wat kijken. De webhosting van je website, de juiste veiligheidscertificaten of het up-to-date houden van de scripttaal. Zegt dit je vrij weinig, of heb je gewoon geen zin om je hier mee bezig te houden? Geen probleem, daar zijn wij voor!

Mockup van macbook met website The Longest Day

live meegenietennieuw

The Longest Day 2020


Omdat fietstocht The Longest Day dit jaar individueel verreden werd, hebben we een webpagina ontwikkeld waarop de deelnemers dankzij Follow My Challenge live te volgen waren.

naar thelongestday.cc
Podcast Cover Tweewielers

fiets 'm erin

Tweewielers


Voor de spiksplinternieuwe podcast Tweewielers van Herman van der Zandt en Martijn Hendriks hebben we de cover art ontworpen. Is ’t geen plaatje?

Beluister Tweewielers hier

wordpress op maat

LEF Marketing & Events


Voor een bedrijf met grote internationale klanten is een duidelijke en toegankelijke website met strak webdesign essentieel. Nu ook voor LEF Marketing & Events in Aardenburg met deze krachtige op maat gemaakte WordPress website.

LEF Marketing & Events
Webdesign voor Brood & Zo in Nieuwvliet

responsive webdesign

Brood & Zo


Webdesign voor Brood & Zo in Nieuwvliet-Bad. Goede koffie of thee en heerlijk belegde broodjes aan de Zeeuwse kust.

Brood & Zo

Let's-a-goooo!

Super Mario Ipsum


We zouden Mario haast een kernwaarde van ons bedrijf kunnen noemen. Dus vullen wij onze ontwerpen met onze custom Mario Ipsum. Mario watte? Hier lees je meer over het wat, hoe en waarom.

Super Mario Ipsum
Webdesign The Elements Of Scrum

wordpress op maat

The Elements Of Scrum


Fris webdesign en een op maat gemaakte WordPress website voor de promotie van dit Scrum kaartspel.

The Elements Of Scrum