Web

Laat je ook online van je beste kant zien met de juiste vorm en uitstraling. Met professioneel webdesign en de juiste social media kanalen heb je krachtige tools om je doelgroep te bereiken. Wij bedenken, ontwerpen en bouwen de communicatiemiddelen die jij nodig hebt voor je digitale communicatie naar je (nieuwe) klanten.

bekijk hieronder onze liefde voor web.

Digitale communicatie, Webdesign & Wordpress

Digitale communicatie

Opvallende content nodig voor je social media-kanalen? Strakke webbanners voor je nieuwe online reclamecampagne? Of is je e-mailnieuwsbrief toe aan een opfrisbeurt? Wij helpen je met het bedenken, vormgeven en realiseren van je digitale content om je online zichtbaarheid te vergroten.

Webdesign & Wordpress

Een frisse professionele website nodig? Wij bedenken, ontwerpen en bouwen met alle liefde je nieuwe landingspagina, blog of bedrijfswebsite, zodat je altijd zichtbaar bent voor je klanten. Wil je ook makkelijk en snel de content op je website beheren? Wij toveren webdesign om in krachtige en snelle Wordpress websites, zodat jij zonder poespas altijd je website kan updaten.

Onderhoud & hosting

Leuk, zo'n nieuwe website, maar bij je website online krijgen èn houden komt nog aardig wat kijken. De webhosting van je website, de juiste veiligheidscertificaten of het up-to-date houden van de scripttaal. Zegt dit je vrij weinig, of heb je gewoon geen zin om je hier mee bezig te houden? Geen probleem, daar zijn wij voor.

Impressie website Ikbenprins, Ben Prins

Hij is Prins

ikbenprins


We kennen allemaal wel zo iemand die alles kan. Tot op het irritante af. Ben is er zo een. Ontwerp, animatie, voice-overs, de beste man is zelfs een van de vaste sidekicks van Sinterklaas. Het enige dat niet zijn eindeloze lijst van skills staat is websites bouwen. Maar dat kunnen wij dan weer!

Bekijk de website
Impressie website Landgoed Nooren Cadzand-Bad

Luxe landgoed in Cadzand

Landgoed Nooren


In Cadzand-Bad is een schitterend landgoed ontwikkeld, waar bedrijven en grotere gezelschappen in luxe kunnen verblijven. Zo’n prachtig landgoed vraagt om een website die minstens net zo verzorgd is. Deze WordPress-website op maat voorziet bezoekers van een passende eerste indruk van dit prachtige landgoed.

Bekijk de website
Impressie website Caboor Ontwerpstudio Oostburg

Welkom in zijn wereld

Caboor ontwerpstudio


Voor ontwerpheld Kevin Caboor hebben we een website ontworpen en ontwikkeld die past bij zijn werk; Tot in detail uitgedacht en nèt even anders. Zo kun je als gebruiker bijvoorbeeld zelf het gereedschap kiezen waarmee je door de website navigeert.

Bekijk de website
Website van Bloemsaat, Fysio in beweging

Fysio in beweging

Bloemsaat


De fysiotherapiepraktijk van Van Beek & Bloemsaat in Raamsdonksveer is begin 2022 omgedoopt tot Bloemsaat, Fysio in beweging. Met een nieuwe naam en huisstijl kan een frisse website natuurlijk niet ontbreken!

Bloemsaat, Fysio in beweging

Stijl is een keuze

LYO Stijlboetiek


LYO stijlboetiek is de frisse wind in het centrum van Oostburg! Bij deze super toffe concept store vind je de hipste cadeaus, (woon)accessoires, meubels en nog veel meer. Met een website op maat met dark mode en LYO generator ook online prima vertegenwoordigd!

bekijk de website

Maartens Foundation

Geluk in beweging


Op 22, 23 en 24 september fietst voormalig wereldkampioen Rob Harmeling 1200 kilometer om geld op te halen voor mensen met een beperking op het gebied van houding en beweging. Wij mochten de Maartens Foundation bijstaan door een landingspagina te ontwikkelen voor de actie. Doneren en meedoen kan nog!

naar de website

Als 't maar een fiets van Cornelis

Cornelis Oostburg


Naast de nieuwe huisstijl hebben we voor Cornelis Oostburg ook de nieuwe website mogen ontwerpen en ontwikkelen.

Bekijk de website

live meegenieten

The Longest Day 2021


Traditiegetrouw werd op de langste dag van het jaar The Longest Day verreden. Dit jaar (gelukkig) maar met één tracker, want er mocht weer in een groep gereden worden!

naar thelongestday.cc
Webdesign • Diamond Podcasting

Podcasts zijn booming!

Diamond Podcasting


Voor Diamond Podcasting mochten we de website opfrissen, daarvoor ontwikkelden we deze WordPress one-pager.  

Diamond Podcasting
Website • Jan Lonink

Dag meneer de burgemeester

Afscheid Jan Lonink


Burgemeester Jan Lonink van de gemeente Terneuzen gaat met pensioen. Voor deze uitzwaaidag hebben wij de website vormgegeven en ontwikkeld.

Mockup van macbook met het webdesign voor Joyce Caboor Photography

lachen naar het vogeltje

Joyce Caboor Photography


Joyce was het zat om veel tijd en energie te steken in het bijhouden van haar website. Dat probleem hebben we voor haar opgelost met een op maat gemaakte WordPress website. Minder tijd kwijt zijn aan projecten en foto’s toevoegen, meer tijd om prachtige foto’s te maken!

naar Joyce Caboor Photography
Mockup van hongerklop.cc

voor hongerige wielrenners

Hongerklop.cc


Hongerklop is een blog van Nathalie over twee dingen waar ze blij van wordt: eten en fietsen. Met veel plezier hebben we voor haar een op maat gemaakte WordPress website ontwikkeld.

naar hongerkop.cc
Mockup van macbook met het webdesign voor Tweewielers.cc

Bumper!

Tweewielers.cc


Een dijk van een podcast als Tweewielers verdient natuurlijk een eigen website, en die hebben we met heel veel plezier ontwikkeld. Recentelijk is ‘ie ook nog uitgebreid met een webshop, waar trouwe vrienden van de show merch kunnen scoren. Belangrijker: BUMPER!

bekijk Tweewielers.cc
Webdesign voor EXplendid!

responsive webdesign

EXplendid!


Webdesign & realisatie voor EXplendid! uit Aardenburg / Hoogkarspel. Dit bedrijf verzorgt aantrekkelijke en flexibele stands voor beurzen en evenementen.

EXplendid!
Webdesign & Wordpress realisatie voor LEF marketing & events

wordpress op maat

LEF Marketing & Events


Voor een bedrijf met grote internationale klanten is een duidelijke en toegankelijke website met strak webdesign essentieel. Nu ook voor LEF Marketing & Events in Aardenburg met deze krachtige op maat gemaakte WordPress website.

LEF Marketing & Events
Webdesign voor Brood & Zo in Nieuwvliet

responsive webdesign

Brood & Zo


Webdesign voor Brood & Zo in Nieuwvliet-Bad. Goede koffie of thee en heerlijk belegde broodjes aan de Zeeuwse kust.

Brood & Zo
Webdesign en realisatie van Mipsum: De Super Mario lorem ipsum generator

Let's-a-goooo!

Super Mario Ipsum


We zouden Mario haast een kernwaarde van ons bedrijf kunnen noemen. Dus vullen wij onze ontwerpen met onze custom Mario Ipsum. Mario watte? Hier lees je meer over het wat, hoe en waarom.

Super Mario Ipsum