Print

Heb je een tof idee voor je bedrijf en heeft het alleen nog professionele vormgeving nodig? Of heb je totaal géén idee maar ben je wel toe aan een nieuwe reclamecampagne? Wij helpen je graag bij het bedenken, uitwerken en vormgeven van je ideeën en zorgen dat alles van concept tot eindproduct geregeld wordt.

bekijk hieronder onze liefde voor print.

Grafisch Ontwerp

Communicatie

Communiceer je verhaal in de juiste vorm en overtuig je doelgroep van je idee. Maak van je bedrijf een visueel sterk merk zodat je herkenbaar bent en je klanten je altijd weten te vinden. Wij kunnen samen met jou de identiteit van je bedrijf vormgeven. Ook als je al een huisstijl of branding hebt, kunnen we je daarmee helpen.

Huisstijl

Begin je net met ondernemen? Zorg dat je visueel herkenbaar bent. Met een logo, of liever nog een complete huisstijl. Laat je zien met visitekaartjes, het juiste briefpapier en brochures. Of ben je al jaren ondernemer maar is je visuele bedrijfsidentiteit toe aan wat verjonging? We hebben alles in huis om je bedrijf meer vorm te geven.

Grafisch ontwerp

Menukaart voor je restaurant? Muismat voor op kantoor? Poster voor aan de muur of in een bushokje? Drukwerk met een goed ontwerp valt op en laat je professioneel voor de dag komen. Of je nou een logo, poster, flyer of visitekaartje nodig hebt, wij maken het met liefde.

NOS Avondetappe Tour de France Shirt 2022

Met stip op één!

NOS Tour de France 2022


Ook dit jaar mochten we voor de Avondetappe, hèt tv-programma over de Tour de France in Nederland, een fietsshirt ontwerpen. Kijkers van het dagelijkse praatprogramma kunnen door het oplossen van de rebus zo’n machtig shirtje winnen.

Stijl is een keuze

LYO stijlboetiek


Voor LYO stijlboetiek hebben we naast de website ook met ontzettend veel plezier de huisstijl ontwikkeld. Van verschillende varianten van het logo tot grafische uitingen en stickers; het was allemaal een feestje. Alle richtlijnen zijn samengevoegd tot een fijn overzichtelijk huisstijlhandboek.

Avondetappe Tour Shirt NOS

R + EBUS = REBUS

NOS Tour de France


Het NOS shirt voor de Tour de France van 2021. Door ons ontworpen, geproduceerd door de helden van 36 Cycling. Elke tourdag te winnen bij de Avondetappe!

Logo • Kaaibox Breskens

What's in the box?!

Kaaibox


Een kekke nieuwe winkel met woonaccessoires aan de kaai in Breskens. En daar hoort natuurlijk een strak logo bij.

Kaaibox Breskens
Enkele ScrumCards van kaartspel The Elements Of Scrum

helemaal van de kaart

ScrumCards


Voor D.C.M.E. hebben we een tijd geleden de ScrumCards ontworpen. Met de komst van de Scrum Guide van 2020 was dit handige kaartspel over Scrum aan een update toe. Ook de website is voorzien van een nieuw design en nieuwe functies.

Naar scrumcards.org
NOS Avondetappe Tour de France shirt

we gaan fietsen

NOS Tour de France


Met gepaste trots presenteren we het NOS tourshirt van 2020. Door ons ontworpen en geproduceerd door de helden van Rapha. Elke dag te winnen bij de Avondetappe!

Grafisch ontwerp van fiets t-shirt / Jersey voor fietstocht The Longest Day 2020

jersey deluxe

The Longest Day 2020


The Longest Day is een jaarlijks terugkerende traditie, georganiseerd door Martijn Hendriks. Met een stel goede vrienden fietst hij op de langste dag van het jaar een monsterlijke tocht. Het was even spannend, maar de tocht kan gelukkig —zij het in iets andere vorm— doorgaan.

Meer over The Longest Day
Grafisch ontwerp voor de cover van de Tweewielers podcast

fiets 'm erin

Tweewielers


Voor de spiksplinternieuwe podcast Tweewielers van Herman van der Zandt en Martijn Hendriks hebben we de cover art ontworpen. Is ’t geen plaatje?

Beluister Tweewielers hier
Grafisch ontwerp van menukaart voor de Blauwe Druif in Haarlem

menukaart

De Blauwe Druif


Voor proeflokaal De Blauwe Druif, het oudste nog bestaande café van Haarlem, mochten we deze verfrissende menukaart ontwerpen.

T-shirt ontwerp voor de Jumbo supermarkten in Aardenburg, Breskens en Oostburg

t-shirt

Jumbo Ingels


Hallo Jumbo! Een t-shirt om wat te vieren. Pascal Ingels van de Jumbo supermarkten in Aardenburg, Breskens & Oostburg werd 50 en daar mochten we dit toffe t-shirt voor ontwerpen.

Squid Inc. • De AWS / Amazon & Super Mario mixup!

#stickersaturday

Squid Inc.


We mogen graag stickers ontwerpen, in alle soorten en maten. Zolang ’t maar blijft plakken!