Print

Heb je een tof idee voor je bedrijf en heeft het alleen nog professionele vormgeving nodig? Of heb je totaal géén idee maar ben je wel toe aan een die nieuwe reclamecampagne?! Wij helpen je graag bij het bedenken, uitwerken en vormgeven van je ideeën en zorgen dat alles, van concept tot eindproduct, geregeld wordt.

bekijk hieronder onze liefde voor print.

Grafisch Ontwerp

Communicatie

Communiceer je verhaal in de juiste vorm en overtuig je doelgroep van je idee. Maak van je bedrijf een visueel sterk merk zodat je herkenbaar bent en je klanten je altijd weten te vinden. Wij kunnen samen met jou de identiteit van je bedrijf vormgeven. Ook als je al een huisstijl of branding hebt, kunnen we je daarmee helpen.

Huisstijl

Begin je net met ondernemen? Zorg dat je visueel herkenbaar bent, met een logo of complete huisstijl. Laat je zien met visitekaartjes, het juiste briefpapier en brochures. Of ben je al jaren ondernemend maar is je visuele bedrijfsidentiteit toe aan wat verjonging? We hebben alles in huis om je bedrijf meer vorm te geven.

Grafisch ontwerp

Menukaart voor je restaurant? Muismat voor op kantoor? Poster voor aan de muur of in een bushokje? Drukwerk met een goed ontwerp valt op en laat je professioneel voor de dag komen. Dus of je nou een logo, poster, flyer of visitekaartje nodig hebt, wij maken het met liefde voor je.

Fiettshirt / Jersey voor fietstocht The Longest Day 2020

jersey deluxe

The Longest Day 2020


The Longest Day is een jaarlijks terugkerende traditie, georganiseerd door Martijn Hendriks. Met een stel goede vrienden fietst hij op de langste dag van het jaar een monsterlijke tocht. Het was even spannend, maar de tocht kan gelukkig —zij het in iets andere vorm— doorgaan.

Meer over The Longest Day
Menukaart voor de Blauwe Druif in Haarlem

menukaart

De Blauwe Druif


Voor proeflokaal De Blauwe Druif, het oudste nog bestaande café van Haarlem, mochten we deze verfrissende menukaart ontwerpen.

T-shirt ontwerp Jumbo supermarkt

t-shirt

Jumbo Ingels


Hallo Jumbo! Een t-shirt om wat te vieren. Pascal Ingels van de Jumbo supermarkten in Aardenburg, Breskens & Oostburg werd 50 en daar mochten we dit toffe t-shirt voor ontwerpen.

Squid Inc. stickers met Squid ink!

#stickersaturday

Squid Inc.


We mogen graag stickers ontwerpen, in alle soorten en maten. Zolang ’t maar blijft plakken!

Logo voor ijshockeyclub de Leiden Lions

lo-go-go-go

Leiden Lions


De ijshockeyers van de Leiden Lions kunnen weer schreeuwend ten aanval met dit nieuwe logo.