Leuk dat je hier bent! Op deze pagina lees je alles over ons, waarom we samen Studio nulelfzeven begonnen zijn en met welke ideeën we dagelijks ons werk doen. Staat dat wat jij wil weten er nou juist niet bij? Geen probleem, stel je vraag gerust!

Studio nulelfzeven - Michiel en Sydyh in zee

Wij zijn Michiel en Sydyh.
En wij maken Zeeland (nog) mooier.

In 2018 ontstond ons idee om een eigen ontwerpstudio te beginnen. Hoe kwamen we daar bij? Het bedrijf waar wij graag voor zouden werken willen bestond niet. Niet in Zeeuws-Vlaanderen. Toen hebben we besloten dat wij het anders gingen doen. En in maart 2019 was Studio nulelfzeven een feit.

Wij geloven in de kracht van de streek, waar kansen & oplossingen vaak dichterbij liggen dan je denkt. We geven je bedrijf een smoel die indruk maakt op je (potentiële) klanten. Met een frisse blik, hedendaagse ontwerpen en moderne technieken. We leggen de lat hoog, voor onszelf en voor onze producties.

Wat ons bijzonder maakt?
De liefde voor ons werk.

De eerste indruk telt

Of het nou gaat om een logo, een visitekaartje, een poster of een menukaart; de eerste indruk telt. En wij zijn goed in het ontwerpen van eeste indrukken die werken; met oog voor detail en afwerking.

We bouwen op maat

Veel webdesigners maken gebruik van bestaande templates. Wij niet. De websites die we maken, maken we zelf. Omdat dat het beste en meest efficiënte eindresultaat oplevert. En zodat 'ie precies voldoet aan jouw wensen en behoeften, maar vooral ook aan die van je klanten.

Niks is te gek

Wij zijn dol op nieuwe ideeën en technische uitdagingen. Als jij wilt dat bij de buren de bel gaat als je een nieuwe volger hebt op instagram, realiseren we dat met alle plezier voor je. De kans dat je dat wilt is klein, maar toch.

Van begin tot eind (en daarna)

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Van eerste idee tot de laatste puntjes op de i staan we voor je klaar. Zo ontwikkelen we een concept voor je website, ontwerpen en bouwen 'm, en verzorgen we ook de hosting. En daarna zit je ook voor aanpassingen, content of onderhoud bij ons goed. Hoef jij je daar niet druk om te maken, en kun je je bezig houden met het runnen van je bedrijf.

sinds we zijn begonnen hebben we...

  • 27
  • logo's ontworpen
  • 36
  • websites opgeleverd
  • 64
  • tevreden klanten
  • 172
  • platen gedraaid
Studio nulelfzeven - Sydyh en Michiel in zee

wie we zijn

Foto van nulelfzeven medewerker Sydyh

Sydyh Flemm

pixelpietjeprecies

Studeerde ICT & media design in Eindhoven en werkte 5 jaar voor NOS Sport als grafisch vormgever. Rijdt sindsdien af en toe een rondje op een racefiets, al is dat vooral om data te genereren. Gek op typografie en Super Mario 3. Verslaafd aan muziek luisteren en gitaarspelen. Komt bij mooi weer op de motor.

# album artiest
1 Ashes of the Wake Lamb of God
2 Blackbird Alter Bridge
3 Songs for the Deaf Queens of the Stone Age
4 Morning View Incubus
5 Bubblegum Mark Lanegan Band

Michiel van der Hooft

codekoning

Studeerde audiovisuele & interactieve vormgeving in Boxtel en digitale media & communicatie in Utrecht. Schiet nog foto's op rolletjes. Is met regelmaat in de omgeving van Groede te spotten, rennend op z'n Nikes. Speelt Super Mario in alle soorten en maten, maar toch het liefst in 8bit. Is niet vies van een goede bak herrie op gekleurd vinyl.

# album artiest
1 Isolation Carpathian
2 Hardcore Will Never Die, But You Will Mogwai
3 Unbreakable Down To Nothing
4 The Things We Carry Have Heart
5 Thousand Mile Stare Incendiary
Foto van nulelfzeven medewerker Michiel

hoe het allemaal ging

Studio nulelfzeven - Michiel en Sydyh op stoeltjes op het strand

we zitten ook op instagram!

Samen iets moois maken? Leuk!

neem contact met ons op