over ons

Ons idee is dat het uitbesteden van een grafische klus leuk kan zijn. We houden van laagdrempelig communiceren, hebben een hekel aan ingewikkelde termen en spreken het liefst met je en jij.


wie we zijn

Om het kort samen te vatten: Twee gedreven vakidioten uit Zeeland met (eindeloze) liefde voor grafische fratsen.

Code tikken & grafische fratsen. Fan van harde muziek op gekleurd vinyl. Ziet Super Mario het liefst in 8bit. Komt rennend op z'n Nikes.

Pixelnerd. Verliefd op Helvetica en Super Mario 3. Verslaafd aan muziek luisteren en gitaarspelen. Komt bij mooi weer op de motor.


ons verhaal

 • juli 2018

  het bierviltje


  In de zomer van 2018 hebben we het met z'n tweeën op een terras in Sluis over werk. Wat we doen, wat we zouden willen doen, onze ambities, dat soort dingen. Al snel gaat het over studio's in West-Zeeuws Vlaanderen, en dat het ons ontzettend tof lijkt om er een te beginnen. We vallen van het ene spontane idee in het andere. Aan het eind van de avond is het idee voor Studio nulelfzeven (ja, met een kleine letter, hebben we toen bedacht) geboren.

 • augustus 2018

  bedrijfsplan


  Zo'n spontaan idee is leuk, maar daarmee ben je er nog niet. In de maanden na ons gesprek op het terras doen we wat onderzoek en schrijven we een plan. Wat gebeurt er (al) in de regio? Waar is behoefte aan? Is het wel haalbaar? Ons idee krijgt in deze periode steeds meer vorm, en we krijgen allebei meer en meer het gevoel dat we dit gewoon moeten gaan doen.

 • februari 2019

  kamer van koophandel


  We hebben een afspraak bij de KvK in Middelburg. Aan het einde van die middag staat Studio nulelfzeven op papier. De eerste versie van onze website was natuurlijk al af, maar nu kunnen we er ook een KvK-nummer op zetten.

 • augustus 2019

  all systems go!


  Na tussen onze dagelijkse werkzaamheden door, op afstand en in de avonduren wat (hele leuke) opdrachten gedaan te hebben, hakken we de knoop door. Sydyh zegt z'n vaste contract bij de NOS op, komt terug naar Zeeland, en we gaan ons fulltime met nulelfzeven bezig houden.

samen iets tofs maken?

neem contact op