Website in het nieuw – Tijd voor WordPress!

We roepen regelmatig dat we vinden dat een op WordPress gebaseerde website het beste werkt en de beste gebruikservaring biedt als je ‘m zelf bouwt. Over dat standpunt zal ook zeker nog meer content verschijnen. Maar, met dat standpunt kon onze eigen website natuurlijk niet achterblijven.

Logo van Studio nulelfzeven

Met andere woorden; het werd tijd dat we onze eigen website eens onder handen namen. De vorige, laten we ‘m V1 noemen, dateerde van voor we echt met dit hele avontuur begonnen waren. En in deze bijzondere tijd van thuisblijven, weinig evenementen om werk voor te doen en geen toerisme, leek ons een mooi moment om daar wat tijd in te steken.

Print vs. web

We hebben gekozen voor een duidelijke tweedeling in onze werkzaamheden; print en web. Zo kunnen we ook onze projecten in ons portfolio makkelijk onderscheiden.

Blog & nieuws

Deze nieuwe op WordPress gebaseerde website biedt ons ook de mogelijkheid om blogs te gaan schrijven, zoals deze. Hier kunnen we tekst en uitleg geven over de dingen die we doen, tips geven, nieuws delen en ongetwijfeld nog een hoop andere leuke dingen. Heb je vragen over een bepaald onderwerp of suggesties voor een artikel met uitleg? Laat ’t ons vooral weten.

Plaat van de maand

Degenen die ons een beetje kennen weten dat wij allebei een grote liefde koesteren voor muziek. Er staat bij ons op een gemiddelde werkdag de hele dag muziek aan, we verzamelen allebei vinyl en hebben het regelmatig over wat er voor nieuws uitkomt. We hebben daarmee wat nieuws bedacht; we gaan elke maand een plaat benoemen tot Plaat van de maand. Omdat we dat voor nu zelf leuk vinden, maar wellicht dat we er in de toekomst meer mee kunnen gaan doen.

De plaat van de maand kan een album zijn dat nieuw uitkomt, op een bepaalde datum zoveel jaar geleden uitkwam, maar een totaal andere reden kan natuurlijk ook. Heb je (al) een suggestie?

Geplaatst door Sydyh op mei 8, 2020 om 8:26 am
Aangepast op mei 8, 2020 om 8:26 am

meer lezen?

geplaatst op juli 20, 2020, 4:04 pm
Onze liefde voor Mario – Deel 2: Pangram
expositie kunst

We zijn gek van Super Mario en dit laten we graag terug zien in ons werk. In deel 1 van …

lees verder
geplaatst op mei 27, 2020, 12:00 pm
Kunst op je beeldscherm met de virtuele expositie
test webdesign wordpress

Toe aan wat kunst op je beeldscherm? We ontwikkelden de website voor de expositie Ode aan het overzicht. Een virtuele expositie van …

lees verder
geplaatst op mei 15, 2020, 12:00 pm
11 schreefloze fonts voor je grafisch ontwerp
ontwerp pangram plaat van de maand

Ken je dat? Die eindeloze zoektocht naar het perfecte font dat je grafisch ontwerp nog net iets beter maakt? Wij …

lees verder