Kunst op je beeldscherm met de virtuele expositie

Toe aan wat kunst op je beeldscherm? We ontwikkelden de website voor de expositie Ode aan het overzicht. Een virtuele expositie van verzamelingen die zijn aangelegd door studenten Kunst & omgeving aan de Breitner Academie in Amsterdam.

Kunst op je beeldscherm. Webdesign voor een virtuele expositie.

De studenten van het vak Kunst en omgeving aan de Breitner Academie waren door alle COVID-19 fratsen van de laatste tijd niet meer in de gelegenheid om op fysieke wijze hun werk te exposeren. Gelukkig vonden ze hier een oplossing voor. In samenwerking met 3D ontwerper Davy Provo is er razendsnel een digitale expositie ontwikkeld.

Maar de 3D visualisatie van de expositie was nog niet genoeg om de digital experience naar de mensen toe te brengen. Hiervoor werden wij, Studio nulelfzeven, benaderd. Samen met Roderick Laperdrix, één van de docenten van de opleiding en Davy werd gekeken naar een geschikte oplossing om dit project in een korte tijd te kunnen realiseren. En zo hebben we het webdesign & de hosting van de expositie verzorgd, zodat het werk van de studenten voor iedereen online toegankelijk is.

Benieuwd naar het eindresultaat? Dan is het tijd om wat kunst op je beeldscherm te toveren en odeaanhetoverzicht.nl te bezoeken!

Ben jij nu ook opzoek naar een digitale oplossing of heb je een vraag over dit project? Laat het ons weten, en stuur een berichtje!  ⚡️

Geplaatst door Michiel op mei 27, 2020 om 12:00 pm
Aangepast op mei 27, 2020 om 12:00 pm

meer lezen?

geplaatst op juli 20, 2020, 4:04 pm
Onze liefde voor Mario – Deel 2: Pangram
expositie kunst

We zijn gek van Super Mario en dit laten we graag terug zien in ons werk. In deel 1 van …

lees verder
geplaatst op mei 15, 2020, 12:00 pm
11 schreefloze fonts voor je grafisch ontwerp
ontwerp pangram plaat van de maand

Ken je dat? Die eindeloze zoektocht naar het perfecte font dat je grafisch ontwerp nog net iets beter maakt? Wij …

lees verder
geplaatst op mei 8, 2020, 8:26 am
Website in het nieuw – Tijd voor WordPress!
lettertype lorem ipsum mario

We roepen regelmatig dat we vinden dat een op WordPress gebaseerde website het beste werkt en de beste gebruikservaring biedt …

lees verder